AtlasProfilax Centre je otvoren u Dublinu

  AtlasProfilax Centre je otvoren u Dublinu

  Nakon uspjeha u Hrvatskoj, zatim u Bosni i Hercegovini, Latviji i Austriji, izabrala sam Dublin kao drugo mjesto za svoj najnoviji AtlasPROfilax centar! Za sve one koji već nisu upoznati ovom informacijom, ovdje je kratak uvod u metodu AtlasPROfilax.
  Što je AtlasPROfilax? To je službeni naziv za originalnu i zaštićenu metodu usklađivanja atlasa.
  Možda ne znate ali pod ovim imenom podrazumjeva se atlantookcipitalni zglob koji zapravo neposredno ispod lubanje te formira spoj koji povezuje lubanju s kralježnicom. Zbog svog položaja, atlas igra važnu ulogu u održavanju ravnoteže ljudskog kostura, što zauzvrat ima veliki utjecaj na cjelokupno zdravlje osobe. Kada je neusklađen, atlas može uzrokovati širok raspon zdravstvenih problema. Uz pomoć AtlasPROfilax metode dokazano se olakšavaju tegobe. AtlasPROfilax je tehnika masaže koja je razvijena 1993. godine, a koristi se za postavljanje atlasa u njegov pravilan položaj bez grubog rukovanja i samo u jednom zahvatu.

  Kao licencirani AtlasPROfilax praktikant, Snježana Unuk posvećena je pomoći ljudma i olakšanju njihovih zdravstvenih problema i poboljšanju ukupne kvalitete njihovih života. Proučavala je metodu izravno pod kvalificiranim programerom Rene C. Schümperli i imala dozvolu i licencu za AtlasPROfilax od 2012. godine.
  U svim godinama nakon njezine diplome Snježana je stekla zavidnu količinu iskustva u svom području, a sada se može smatrati jedan od najboljih i najaktivnijih AtlasPROfilax praktikanata. S uredima u Hrvatskoj, Bosni, Latviji i Austriji mogli biste reći da je njezino poslovanje već uspješno, ali vjerujemo da Irska ima dosta ljudi koji bi mogli iskoristiti njene vještine i entuzijazam te znanje i imati benefit u oslobođenju odsvojih tegoba te iskoristiti njenu prisutnost u Dublinu za svoje dobro!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *