Osjećate se loše i imate osjećaj da nešto nije u redu, ali svi medicinski nalazipokazuju da je s Vama sve kako treba biti?

Želite li povećati razine energije i potencijal?

Želite se bolje nositi sa stresom i poboljšati pamćenje?

Otkrijte kako namještanje Atlasa može riješiti Vaše glavobolje, migrene, vrtoglavicu, bol u leđima i vratu, skoliozu i mnoge druge boljke…

Atlas je važan dio tijela s obzirom na to da drži lubanju i nosi težinu glave. Sva krv protječe kroz njega na putu do mozga i on je zaslužan za živce koji dolaze do kralježnice.

Kada je Atlas u korektnom usklađenom položaju primjetiti ćemo bolju cirkulaciju kroz tjelo, veću pokretljivost opuštanje tenzije mišića i puno više od toga.

Naše držanje ovisi o Atlasu. Kad je on u krivom položaju, svi ostali dijelovi tijela moraju promijeniti položaj kako bi to nadoknadili. Devijacija od prirodnog položaja uzrokuje mnoštvo problema tijekom vremena, uključujući i uklještenje živaca, nesanice, vrtoglavice, migrene itd.

Prvi dio tretmana Atlasprofilaxom je procjena i istraživanje se položaj tjela klijenta, raspon kretanja i ravnoteže. Nakon toga, primijenjuje se tehnika Atlasprofilax kako bi ispravno uskladio Atlas. Na kraju provode se ista ispitivanja kako bi se provjerila učinkovitost postupka. Mi smo jedinstveni u tome što nudimo još dvije konzultacije i tretmane nekoliko mjeseci nakon tretmana kako bismo testirali proces samoregeneracije tijela. Za ove tretmane nije dodana naknada jer je Atlasprofilax jednokratan postupak.

 

Što je Atlas?

Atlas kralježak dobio je naziv po grčkom titanu koji je po Zeusovoj kazni bio prisiljen nositi težinu nebesa na svojim leđima do kraja vremena.

Kao u toj priči, prvi vratni kralježak nosi sveukupnu težinu glave i stoga se naziva Atlas.

Kad Atlas nije u pravom položaju, komunikacija između mozga i ostatka tijela je poremećena, što može voditi mnogim zdravstvenim problemima.

Krivi Položaj Atlasa

 

Klinička istraživanja su pokazala da je atlas u krivom položaju kod većine ljudi od rođenja. Traume poput ozljeda glave, padova ili sportskih ozljeda mogu pomaknuti atlas u još gori položaj.

Kad atlas nije u pravom položaju, to uzrokuje “domino” efekt koji pogađa cijelo tijelo, uključujući mišićni i koštani sustav, kao i krvožilni i živčani sustav, što uzrokuje neravnoteže i disfunkcije. To se s vremenom može pretvoriti u pravi zdravstveni problem. Tijelo ne može normalno funkcionirati i kvaliteta života može biti pogoršana bez da je osoba toga svjesna..

Krivi položaj Atlasa uzrokuje bolove u vratu i leđima, a može imati i negativan učinak na mišiće, zglobove, oči, čeljust, živce, cirkulaciju, unutarnje organe itd.

Namješten Atlas

Atlas u ispravnom položaju povećava cirkulaciju i pomiče središte gravitacije, smanjujući ili uklanjajući glavobolje, migrene, vrtoglavicu, krutost vrata, bol u leđima i mnoge druge zdravstvene probleme.

Atlas vertebra se može točno i sigurno ispraviti jedinstvenom AtlasPROfilax® metodom i to samo jednom primjenom.

Tretman AtlasPROfilax nije alternativa liječenju ili dijagnozi. Ne smijete prekidati ili zaustaviti bilo kakve trajne medicinske tretmane, a neophodni tretmani ne smiju se odgoditi. Metoda AtlasPROfilax nije ni dijagnostička metoda niti medicinska terapija. Nema bolesti, nema simptoma bolesti, nema poremećaja i nema bolesti.

Atlas Subluxated - Ako je atlas nepravilan (subluksacijski), to uzrokuje naginjanje glave. Tijelo instinktivno pokušava izravnati glavu, zadržavajući sjedište osi gravitacije. To uzrokuje STRESS na ostatku kralježnice, ramenima, zdjelici, kukovima, koljenima i gležnjevima.

Sublukcije (neusklađenosti) često zavaravaju. Iako se simptomatska bol može pojaviti u donjem dijelu leđa, nogama, ramenima, rukama ili drugim dijelovima tijela, njihov se uzrok često nalazi u vratnoj kralježnici (vratu).

Atlas u ispravnom položaju povećava cirkulaciju i smjene
središte gravitacije, čime se smanjuje ili uklanja
glavobolje, migrene, vrtoglavice, krutosti vrata,
bol u leđima i mnogi drugi zdravstveni problemi.

Atlas vertebra može biti točno i sigurno
ispravljen jedinstvenom AtlasPROfilax® metodom
i samo u jednoj aplikaciji.

 

Kako se ova jedinstvena metoda razlikuje od tretmana kiropraktike?Jedna od najočitijih razlika je blagi način na koji praktikant radi. Nisu potrebne iznenadne manipulacije. Metoda se sastoji u primjeni patentiranog uređaja AtlasPROfilax® Wellness koji masažom kratke muskulature vrata oslobađa postojeću napetost i omogućuje atlasu da se prirodno vrati u svoj položaj. Klijent osjeća vibraciju tijekom postupka.

Metoda AtlasPROfilax® radi na oslobađanju mekog tkiva i mišića oko kralježaka, ali ne i na samom kralješcu. Ne postoji uvijanje glave ili pucanje vrata ili bilo koji nagli trzaj tjela.

Može se dogoditi da je tijelo tako iscrpljeno i oštećeno da se ne može regenirati. U takvom slučaju korekcija je beskorisna.