International

Nakon otvaranja još jedne podružnice ATLAS ZONE u Dublinu, Snježana Unuk ulazi u novu i uzbudljivu avanturu - Studio Focus International! Ako ste u boli i želite povećati kvalitetu vašeg života, sada možete proći kroz naše tretmanove gdje god bili. Ako ste zainteresirani za ovu novu ponudu, jednostavno pročitajte.

Kao što vjerojatno već znate, svi naši tretmani su inovativni i djelotvorni, metoda opuštanja fascija 21vog stoljeća relativno je nova i vrlo učinkovita terapija za bezbrojne zdravstvene probleme. Ono što ga razlikuje u praksi od drugih tretmana jest činjenica da uklanja i uzrok tegoba. S obzirom na njegovu pouzdanost i visoku stopu uspjeha, metoda doživljava brzo povećanje popularnosti.

Nakon otvaranja još jedne podružnice ATLAS ZONE u Dublinu, Snježana Unuk ulazi u novu i uzbudljivu fazu

Studio Focus International

Nakon uspješnog uvođenja tretmana Atlas Zone 21th century upper cervical care u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Latviji, Austriji i Irskoj Snježana Unuk odlučila je učiniti tretman dostupan ljudima cijelog svijeta. Atlas Zone International rezultat je te ideje - sasvim nov način prakticiranja metode koja je već pomogla tolikom broju ljudi.

Atlas Zone International je naša najnovija ponuda koja vam omogućuje da podvrgnete tretmanu čak i ako se ne nalazite u blizini nekog od već postojećih centara. Od sada, sve što trebate učiniti je da nas kontaktirate kako bismo dogovorili dolazak našeg praktičara u vašu zemlju, vaš grad ili mjesto u kojem živite. Za sve daljnje informacije, slobodno nas kontaktirajte putem e-maila ili našeg kontakt obrasca s vašom lokacijom, brojem osoba koje trebaju liječenje i bilo kojim drugim informacijama koje bi mogle biti relevantne, a mi ćemo se vratiti vama u roku od 48 sati.