O meni

Naš specijalist

Zovem se Snježana Unuk i doktorica sam energetske medicine.

Završila sam mnogo kvalitetnih škola koje se bave holističkim načinom liječenja tijela. Educirana i certificirana sa ciljem poboljšanja ravnoteže i ukupnog zdravstvenog stanja ljudi.

Tretirala sam stotine pacijenata iz cijele Hrvatske i Bosne i Hercegovine i posljednje tri godine radim i u Irskoj.

Iz iskustva dtvrdim a se AtlasZone metoda može koristiti za liječenje svih (sa 100% sigurnošću), bez obzira na zdravstveno stanje i da se nitkome se stanje ne pogoršava.

Ponekad je tijelo oštećeno do točke u kojoj je poboljšanje minimalno, ali stopa uspjeha terapije je 93%

Otkrijte kako tretman opuštanja mišića i fascija može riješiti vaše glavobolje, migrene, vrtoglavice, grčeve, bolove u vratu i leđima i mnoge druge bolesti.

Kroz svoju praksu ustanovila sam da postoji potreba za oslobađanjem mišićnog i fascijalnog spazma na pojedinim dijelovima tijela, pa je u ukupni tretman uključeno nekoliko različitih tehnika.

Također sam dobila kvalitetnu nadogradnju znanja na AtlasZone-u, koji je nedavno osnovao moj kolega iz Londona Matthew Voigts DO.

https://atlaszone.org/

Kako sam postala DEM doktor energetske medicine?

Iz nezgodnog traumatičnog pada u 20g kojeg sam jedva preživjela počelo je moje traganje za zdravljem. Bila sam u potrazi 30 g. za nečim što bi moglo popraviti moje zdravstveno stanje znajući da tijelo može funkcionirati puno bolje.

Tragajući za zdravljem počela sam se baviti svim nemedicinskim metodama koje su stvarale nevjerojatne promjene u mom životu. Tako sam se bavila yogom, masažama, bioterapijom, studirala ayurvedu i dalje ne odustajući naći najbolje rješenje za moju prvotnu tegobu instinktivno znajući da je to rješenje postoji a i za druge ljude je vrlo bitno za zdravlje.

Tražeći  tko će meni namjestiti Atlas podvrgla sam se mnogim terapijama i metodama koje su to obećavali međutim bezuspješno. Obilazila sam kiropraktičare, masere i sve one koji su mi zaista željeli pomoći međutim minimalno ili bezuspješno.

Jedan prijatelj mi je preporučio tretman u Švicarskoj. Malo prije toga već sam šepala i bolila me je prepona desne noge. Lijeva strana tjela bila je kompletno podhlađena (osjećala sam kao da mi je led u kostima), a držanje pogrbljeno još iz mladosti. Bila sam jako skeptična i moram priznati pomalo je izgledalo neobično.

Namještanje kraniocervikalnog vratnog djela s strojem
u sjedecem položaju ulijevalo je strah...

Nakon što je g. Rene Schümperli postavio moj Atlas C1 kralježak u ispravan položaj doživjela sam ogromno olakšanje i u tom trenutku znala da se nešto veliko dogodilo. Nakon korekcije doživljavam impresivne promjene: pokretljivost glave zavidnog okretnog momenta, olakšanje kod hodanja (nakon pola sata više nije postojala bol u preponi i nikada se više nije pojavila) , držanje sam ispravila bez ikakvog napora (naravno uz daljnje vježbanje) a moje se tijelo oslobodilo zategnutosti, kao da više nije teško, osjećala sam se kao da letim! Hladnoća lijeve strane tijela bila je puno manja (u potpunosti  je prošla tek nakon 4 mjeseca). Bilo je ovdje i drugih tegoba iz mladosti na koje sam zaboravila, ali kako se tijelo regeneriralo naprosto sam osvijestila i te promjene.

Prije nego što je moj atlas ispravljen, patila sam također od bolova u koljenu. Otkrila sam da je to zbog moje zdjelice koja nije u skladu tj. u ravnoteži što je stvaralo pritisak na koljeno. Imala sam pomalo spuštena stopala i ponekad glavobolje.  Moram priznati da sada puno bolje skijam i bolje obavljam ostale fizičke aktivnosti, imam puno više energije u poslu, a stres podnosim sa lakoćom. Glavobolje se nikada više nisu vratile.

Ono što bih naglasila u cijeloj priči, imam više hrabrosti i savladavam vještine za koje sam mislila da nikada neću moći. Jedna od tih je i vožnja biciklom. Prije 3 god. naučila sam voziti biciklu, a sada već vozim i po prometnim cestama.

Budući da je moj atlas sada pravilno postavljen interesiralo me je da li se i moja zdjelica vratila u ravnotežu što je potvrdio liječnik da je moja zdjelica ravna i stabilna. To  sam  provjerila  nekoliko mjeseci  kasnije. Moje tijelo to i pokazuje jer se osjeća preporođeno. Neću pretjerati ako kažem da sam se u dvadesetim godinama osjećala lošije nego sada.

Kako su i drugi ljudi također dobili
impresivne rezultate, odlučila  sam da moram
naučiti ovaj nevjerojatan tretman i metodu.

diplomom

Bavim se i drugim alternativnim metodama već 30 godina proučavajući načine kako pomoći sebi i drugim ljudima te poboljšati zdravstveno stanje. Tako je moj posao potkrijepljen:

 • Doktoratom energetske medicine
 • Certifikatom Wellnes terapeuta
 • Certifikatom kraniosakralnog terapeuta
 • K taping terapeuta
 • Certifikatom cupping masaže terapeuta
 • Certifikatom hygrocolon terapeuta
 • Certifikatom NLS analize
 • Certifikatom Access Consciousness Bars facilitatora
 • Diplomom bioterapije metode Zdenka Domančića
 • Diploma za terapeuta od strane “Ayurvedic College”, u Indiji
 • Diplomom za instruktora„Joga u Svakodnevnom Životu“
 • Naslovom FengShui konzultanta
 • Diplomom AtlasPROfilax specijalista , AtlasPROfilax Academy Switzerland® – René C. Schümperli,

Sakupljeno znanje Snježana potkrijepljuje velikom količinom prakse i višegodišnjim iskustvom u pomaganju ljudima.

Albert Einstein je rekao:

„Jedan gram prakse vrijedi više od tone znanja“

Moje radno mjesto

U Rijeci nalazi se na prvom katu zgrade Ivekovićeva 3.

Parking pred zgradom je besplatan, a odmah ispod zgrade staje autobus bus broj 6.