Izjave stručnjaka

Ortodontista Mike Mew iz Londona (Velika Britanija) govori o svojim dojmovima iz 2015..

Dr. Mew je održao prezentaciju o položaju Atlasa prema naprijed i bio je iznenađen postojećim idejama i istraživačkim naporima koje je poduzeo AtlasPROfilax.

Atlas Profilax praktičari rekli su da je ovo jednokratni tretman kako bi se Atlas lagano „instalirao“ u pravilan položaj. Oni su tako uvjereni da velika većina ljudi neće trebati daljnje prilagodbe, da ne naplaćuju nikakve tretmane ili masaže ako je potrebno. Ovo "jamstvo" podupire sve licencirane Atlas Profilax praktičare.

Doktori dijele njihova AtlasPROfilax iskustva

Dr. Stacy Pool pokazuje još uvijek bezbolan položaj čeljusti i 2 godine nakon tretmana AtlasPROfilax a njeno tijelo je fleksibilnije.

Dr. Francesco objašnjava kako je ova metoda vrlo jedinstvena.

Dr. Nancy Grubb saznaje kako je njezin TMJ potpuno nestala.

Najbolji dio o AtlasPROfilaxu je da je to jednokratni zahvat, kaže dr. Lamb koji je odmah nakon postupka osjetio nevjerojatno olakšanje. Više nema glavobolje i osjeća se ispunjen energijom.

Dr. Richard Carpenosimao je veliko ograničenje u mehanici vrata i ukupnom zdravlju, te objašnjava kako se njegov raspon kretanja vrata i tjela drastično poboljšao.

Dr. Frank Zolli, osnivač dekana Sveučilišta Bridgeport, College of Chiropractic, opisuje kako je njegov raspon pokreta popravio 100%.

Američki glumac, Andrew Keegan, ima euforičan osjećaj i vrlo je impresioniran AtlasPROfilax rezultatima.


https://forum.davidicke.com/showthread.php?p=1023228

Atlasprofilax tretman - Moje iskustvo

Pozdrav ljudi, moja obitelj i ja smo nedavno imali Atlasprofilax tretman tjekom vikenda i volio bih podijeliti s vama svoje iskustvo.

Metoda Atlasprofilax (dalje je nazivam poravnanje) je metoda ispravljanja položaja vašeg atlasa, gornje kosti u kralježnici. Atlas je, kako se izvješćuje, izvan mjesta od rođenja / prije rođenja (djeca rođena kroz C-sekciju očigledno su kategorizirana svojim atlasom izvan mjesta). To može prouzročiti bezbroj problema od bolova u vratu do išijasa, od depresije do poremećaja kontrole, problema probave i koncentracije.

Dalje problemi s fleksibilnošću, bolovi u zglobovima, slab imunološki sustav, loš vid pa čak i sljepoća. Popis tegoba ide dalje, zapravo obuhvaća sve parametre našeg tijela! Važno je ozbiljno napomenuti, da od ovog tretmana ima koristi svako ljudsko biće na ovoj planeti (zvučiti poput hippy-ja nije nuspojava, ne brinite).

Kao što vidim, liječenje djeluje na dva načina. 1. dopuštajući kralježnici da se vrati u njegov izvorni položaj tijela. Zamislite lanac sa prvom karikom zavrnutom, ali ako je okrenete, ostatak lanca će se opustiti i rastegnuti. Nažalost, skoro sve što je postavljeno na kralježnici počinje na pogrešan način zbog rotiranog prvog kralješka. Da kralježnica bude u ispravnom položaju, ispravan mora biti i prvi kralježak kralježnice, inače će svaki rad na kralježnici u najboljem slučaju dati samo privremeni rezultat samo lokalnog karaktera..

Drugi način na koji tretman djeluje je neželjen pritisak na živce izravno s vrha kralježnice 1.. Vidjevši da informacije iz mozga moraju kretati iz mozga i dolje kroz živce u vašoj kralježnici, čini savršeno smisleno tretiranje ovog područja prije nego što pokušate puno drugih metoda. Oduzimanje pritiska od zarobljenih živaca omogućuje im da ispravno funkcioniraju. To znači da možete doživjeti olakšanje od boli koji je obično trenutačan, primjetan sekundi nakon što je Atlas ispravljen! Poboljšanja u svim vašim osjetilima je potpuno uobičajena, 3 dana nakon tretmana ne mogu vjerovati kako je izoštren moj sluh i vid, a moja supruga više ne treba naočale za čitanje! Očigledno joj se sluh nije popravio jer još uvijek ne sluša ništa što kažem ...

Postoji toliko mnogo prednosti i razlozi da se ovaj tretman može činiti nestvarnim kad netko govori o tome. Bilo kakav skepticizam koji sam imao sada je potpuno nestao a potkrepljan je činjenicama.

Osobno sam iskusio sljedeće;

 • Bol u vratu - nestao
 • Bol u leđima, oko kralježnice - 60% bolje
 • Bol u leđima, mišićne, stare ozljede itd. - 60% bolje
 • Povećan raspon pokreta u mom vratu
 • Bol u zglobovima - otišao! Osjećam se kao da su svi moji spojevi nauljeni!
 • Jutarnje glavobolje, potpuno nestalo
 • Poboljšana vizija
 • Bol iza desnog oka - otišao
 • Budim se mnogo ranije i osjećam se osvježeno nakon spavanja..
 • Osjećaj sreće me prati više nego prije! Osjećam se opuštenije i lakše sa puno više energije.
 • Manje stresa i puno bolje upravljam stresom, osjećaj je fantastičan.
 • Poboljšana probava.
 • Bolje disanje, kroz bolje držanje moji organi imaju više prostora.

Ima i drugih stvari, ali ovo su sigurno glavne koristi koje sam iskusio do sada. Svjestan sam i starih ozljeda, kroz tupu bol, dok one zacijeljuju, to je ništa naprema tome koliko neudobno mi je moglo biti samo sjedeći ili pokušavajući zaspati. Spavao sam kao beba odkad sam imao ovo poravnanje.

Ja sam sportaš i vratit ću se treninzima sutra nakon kratke pauze zbog bolesti (koje više nema nakon poravnanja) i ne mogu čekati da vidim i osjetim promjene u mojem vježbanju..

Osjećam se kao da pišem cijelu vječnost pa ću samo staviti ovu informaciju van i nadati se da će koristiti drugima, pokušat ću odgovoriti na sva pitanja, slobodno objavite svoja pitanja ovdje tako da i drugi mogu vidjeti odgovore, ali ako preferirate pošaljite mi poruku.