Tretman

Što je AtlasPROfilax® metoda?

Pošto je Atlas C1 kralježak u krivom položaju kod većine ljudi, AtlasPROfilax® pruža sigurnu korekciju u samo jednom tretmanu uz pozitivne rezultate na cijelo tijelo.

AtlasPROfilax® je tehnika neuromuskularne masaže koja se fokusira na opuštanje kratkih (subokcipitalnih) mišića vrata - koji okružuju i stabiliziraju zglobove glave (bazu lubanje, drugog i trećeg kralješka) Atlasa i Axisa).

Nakon vibracijske masaže kratkih mišića vrata, Atlas se može postaviti u svoj prirodni položaj.

Ova revolucionarna originalna metoda koja uspješno poravnava Atlnto okcipitalni zglob i ostale spojeve kralježničkog stupa bez grubog okretanja glave i (pucanja) vrata, kroz samo jednan tretman.

Oslobađanje napetosti mišića u vratu ispravlja ligamentarnu i kompresiju mišića na C1 kralješku ' Atlasu, stvarajući pozitivan učinak na tijelo i stimulirajući iscjeliteljski kapacitet, odnosno regeneraciju tijela.

Je li AtlasPROfilax® metoda sigurna?

Metoda AtlasPROfilax® ne predstavlja nikakav zdravstveni rizik jer je mehanička vibracija (masaža) prilagođena svakom pojedincu i radi bez ikakve manipulacije ili izravnog kontakta sa kralješcima.

Masaža se radi samo na kratkim mišićima vrata kako bi se atlas preselio u svoj prirodni položaj. Tu primjenu može izvesti samo AtlasPROfilax specijalist (Atlasprof) koji je izučavao metodu i dobio certifikat od strane AtlasPROfilax Akademije u Švicarskoj.

Koliko traje AtlasPROfilax tretman?

AtlasPROfilax® metoda se sastoji od tri zakazana termina:
Prvi tretman (50-60 minuta)
  • Informativni razgovor
  • Ispunjavanje zdravstvenog obrasca
  • Procjena (testovi i slikanje)
  • AtlasPROfilax® tretman i nakon tretmana (testovi i slikanje)
Prva kontrola (30 minuta) – mjesec dana nakon tretmana
  • Pregled promjena nakon tretmana
  • Posebna masaža leđa
Druga kontrola (30 minuta) – tri mjeseca nakon tretmana
  • Pregled promjena nakon tretmana
  • Posebna masaža leđa

Koja je cijena tretmana?

Cijena AtlasPROfilax tretmana 1300 kn i uključuje još dva dodatna tretmana.

Plaćanje se vrši na dan tretmana.

Savjeti i preporuke

Mogu li očekivati neke negativne reakcije tijela?

Oni koji još razmišljaju o AtlasPROfilax tretmanu možda brinu o mogućim nuspojavama nakon tretmana ili tijekom duljeg vremenskog razdoblja.

Efekti nakon tretmana su individualni i proces samoizlječenja manifestira se na različite načine kod različitih ljudi.

Važno je napomenuti da se tijelo želi rješiti nakupljenih toksina i taj proces isključivo je individualan.

Moguće reakcije mogu biti umor te napetost u mišićima vrata, leđa i zdjelice, uključujući i efekte rebalansa kostiju i mišića.

Vrlo je važno paziti na tijelo te primijetiti promjene kako bi mogli stimulirati samoizlječenje nježnim masažama vrata i leđa te toplim kupkama.

Regeneracija

Stanice i organi ne regeneriraju preko noći. Isto tako, ravnoteža položaja skeleta postupno se poboljšava. Nakon AtlasPROfilax® Wellness tretmana, moguće je da ćete doživjeti mnoštvo odgovora koji pokazuju da je samoizlječenje počelo.

To može uključivati ​​umor i napetost mišića oko vrata i lumbalne regije. Možda osjet blage verzije prošlih tegoba koje nisu potpuno izliječene. Mogu se pojaviti privremeno i u promijenjenom obliku, a nakon manifestacije prolaze same.

Preporučujemo da pažljivo promatrate svoje tijelo i zapišite promjene u načinu na koji osjećate. Podržite proces samoizliječenja uz redovite masaže leđa i vrata, kao i opuštajuće kupke.

Što se tiče očekivanih rezultata, studija je pokazala da 80% klijenata izvještava o značajnim poboljšanjima od prvog i jedinog tretmana, a 15% klijenata doživljava postepeno poboljšanje, a 5% klijenata ne prijavljuje značajna poboljšanja.

Iz tog razloga, korekcija Atlasa smatra se preventivnom mjerom i provjerava se i ispravlja kod djece, čak i ako se oni još uvijek ne pojavljuju kao da imaju nikakav problem.

Kome je tretman namijenjen?

Tretman je koristan svima – kako djeci tako i starijima – uključujući i pojedince koji su proživjeli ozljede, koji su u kolicima, imaju MS (multiplu sklerozu), epilepsiju itd.

Za ljude čiji se problemi ne mogu izliječiti, u mnogim slučajevima tretman se pokazao korisnim jer značajno poboljšava kvalitetu života, dajući takvim pojedincima poboljšanu pokretljivost, smanjujući bol i razbistrujući um itd.