CIJENE

Sve cijene su navedene u kunama s uključenim PDV-om. Cijene vrijede u trenutku naručivanja, u slučaju da se cijena tijekom narudžbe promijeni prodavatelj će o tom prethodno obavijestiti kupca. Zadržavamo pravo na pogreške, u slučaju pogreške biti ćete obaviješteni.

NAČINI PLAĆANJA

1. Virmanom, općom uplatnicom, internet bankarstvom

Plaćanje putem internet bankarstva ili uplatnicom prema našoj ponudi. Cijena ista kao za gotovinu. Robu šaljemo nakon što zaprimimo uplatu na naš račun.

Primatelj uplate:

Studio Focus vl. Snjezana Unuk
Ivekoviceva 3, 51000 Rijeka, Hrvatska

OIB: 90603211614
Banka: Erste bank d.d.
IBAN: H7624020061140448224
SWIFT: ESBCHR22

Pratite upute koje ćete dobiti po izvršenju narudžbe. Obratite pozornost na iznos koji trebate uplatiti. Molimo vas da uplatu izvršite u roku prema vrijednosti primljene ponude, u protivnom ne možemo garantirati dobavljivost robe i neplaćenu narudžbu poništavamo.

2. Pouzećem

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.