Što je Atlaszone tretman?

.Masaža vrata u području C1 kralješka omogućava opuštanje kratkih mišića vrata, Atlaszone oslobađa napetost te u samo jednom tretmanu uzrokuje vidne pozitivne rezultate na cijelo tijelo.

Opuštanjem kratkih (subokcipitalnih) mišića vrata - koji okružuju i stabiliziraju zglobove glave djeluje se na repozicioniranje Atlasa i Axisa).

Vibracijskom masažom potpuno sigurnom stvara se pozitivan učinak na tijelo i stimulirajući iscjeliteljski kapacitet, odnosno regeneraciju tijela.

Ova se metoda provodi bez grubog okretanja glave i (pucanja) vrata, kroz samo jednan tretman.

Je li Atlaszone metoda sigurna?

Metoda Atlaszone ne predstavlja nikakav zdravstveni rizik jer je mehanička vibracija (masaža) prilagođena svakom pojedincu i radi bez ikakve manipulacije ili izravnog kontakta sa kralješcima.

Koliko traje Atlaszone tretman?

Atlaszone metoda se sastoji od tri zakazana termina:
Prvi tretman (90 minuta)
  • Informativni razgovor
  • Ispunjavanje zdravstvenog obrasca
  • Procjena (testovi i slikanje)
  • Tretman i nakon tretmana (testovi i slikanje)
Prva kontrola (30 minuta) – mjesec dana nakon tretmana
  • Pregled promjena nakon tretmana
  • Posebna masaža leđa
Druga kontrola (30 minuta) – tri mjeseca nakon tretmana
  • Pregled promjena nakon tretmana
  • Posebna masaža leđa

Koja je cijena tretmana?

Cijena Atlaszone tretmana 210 eura i uključuje još dva dodatna tretmana.

Plaćanje se vrši na dan tretmana.

Savjeti i preporuke

Mogu li očekivati neke negativne reakcije tijela?

Oni koji još razmišljaju o Atlaszone tretmanu možda brinu o mogućim nuspojavama nakon tretmana ili tijekom duljeg vremenskog razdoblja.

Efekti nakon tretmana su individualni i proces samoizlječenja manifestira se na različite načine kod različitih ljudi.

Važno je napomenuti da se tijelo želi rješiti nakupljenih toksina i taj proces isključivo je individualan.

Moguće reakcije mogu biti umor te napetost u mišićima vrata, leđa i zdjelice, uključujući i efekte rebalansa kostiju i mišića.

Vrlo je važno paziti na tijelo te primijetiti promjene kako bi mogli stimulirati samoizlječenje nježnim masažama vrata i leđa te toplim kupkama.

Regeneracija

Stanice i organi ne regeneriraju preko noći. Isto tako, ravnoteža položaja skeleta postupno se poboljšava. Nakon tog Wellness tretmana, moguće je da ćete doživjeti mnoštvo odgovora koji pokazuju da je samoizlječenje počelo.

To može uključivati ​​umor i napetost mišića oko vrata i lumbalne regije. Možda osjet blage verzije prošlih tegoba koje nisu potpuno izliječene. Mogu se pojaviti privremeno i u promijenjenom obliku, a nakon manifestacije prolaze same.

Preporučujemo da pažljivo promatrate svoje tijelo i zapišite promjene u načinu na koji osjećate. Podržite proces samoizliječenja uz redovite masaže leđa i vrata, kao i opuštajuće kupke.

Što se tiče očekivanih rezultata, studija je pokazala da 80% klijenata izvještava o značajnim poboljšanjima od prvog i jedinog tretmana, a 15% klijenata doživljava postepeno poboljšanje, a 5% klijenata ne prijavljuje značajna poboljšanja.

Iz tog razloga, korekcija Atlasa smatra se preventivnom mjerom i provjerava se i ispravlja kod djece, čak i ako se oni još uvijek ne pojavljuju kao da imaju nikakav problem.

Kome je tretman namijenjen?

Tretman je koristan svima – kako djeci tako i starijima – uključujući i pojedince koji su proživjeli ozljede, koji su u kolicima, imaju MS (multiplu sklerozu), epilepsiju itd.

Za ljude čiji se problemi ne mogu izliječiti, u mnogim slučajevima tretman se pokazao korisnim jer značajno poboljšava kvalitetu života, dajući takvim pojedincima poboljšanu pokretljivost, smanjujući bol i razbistrujući um itd.